Facebook | Twitter | Youtube |

UrbanApa

Tilaa Urbanapa uutiskirje!

Exchange

Urbaani kulttuuri–, taide– ja tapahtumayhteisö
Urbant kultur–, konst– och evenemangssamfund
Community for Urban Culture, Art and Events

TOOLBOX #8

02.05.2016 – 06.05.2016

TAITEILIJA TARVITSETKO INSPIRAATIOTA? IDEOITA? RAHAA? RAKKAUTTA? APUA?

Ei hätää, sillä kevään ensimmäinen  TOOLBOX on täällä taas. TOOLBOX on työpaja, laboratorio ja ideahautomo esittävän taiteen ammattilaisilla. Tänä vuoden TOOLBOXien teemana on Sharing is caring!

 

MY (CHOREOGRAPHIC) TOOLS

Kevään ensimmäisessä TOOLBOXissa jaetaan koreografisia työkaluja.

Menossa mukana: Jarkko Partanen, Katja-Maria Taavitsainen, Anna Maria Häkkinen, Emmi Venna ja Sonya Lindfors

2.-6.5.2016 klo 10-15  tanssikoulu DCA:n tiloissa

OLETKO KIINNOSTUNUT?!

HAE MUKAAN to 28.4 mennessä lähettämällä vapaa hakemus osoitteeseen sonya@urbanapa.fi! Tarkemmat tiedot alla!

TOOLBOX #8

ONKO TYÖKALUPAKKI TYHJÄ JA IDEAT LOPUSSA?

Ei hätää, vuoden ensimmäinen TOOLBOX on täällä. Tämän vuoden TOOLBOXien teemana on Sharing is caring! Me autamme sinua auttamaan itseäsi. Sarjan ensimmäinen osa keskittyy KOREOGRAFISIIN TYÖKALUIHIN. TOOLBOXin aikana viisi koreografia jakaa omia taiteellisen työkalun praktiikoitaan.

UrbanApa TOOLBOX on työpaja, laboratorio ja ideahautomo, jonka tarkoituksena on saattaa yhteen taiteen eri alojen ammattilaisia. TOOLBOX tarjoaa alustan paineettomalle taiteelliselle jakamiselle, työskentelylle ja genrerajat ylittäville kokeiluille. INSPIROI JA INSPIROIDU! PASKAA JA TIMANTTIA! MITÄ TÄÄ ON MITÄ TÄÄ EI OO?

 

Ma 2.5 Sonya Lindfors: Bad girls and artistic fuckery

Sonya Lindfors tutkii näyttämön pahoja tyttöjä, olemista ja epäolemista,  valtarakenteiden purkamista ja voimaantumista. Työpaja on lähestyminen kohti uutta taiteellista praktiikkaa.

 

Ti 3.5 Katja-Maria Taavitsainen: MESS IS MORE

Kuinka oppia hyödyntämään omaa sisäistä kaaosta taiteellisessa prosessissa? Minkälaisesta sisäisestä sotkusta käsin voi kohdata toiset tilaan tulleet? Voiko yhteisestä sotkusta syntyä jotain kirkasta ja ymmärrettävää? Edes hetkeksi?
Katja-Maria Taavitsainen (Katti Meu) on kajaanilaislähtöinen tanssitaiteilija ja muusikko, joka työstää parhaillaan tanssin parissa työskentelyn lisäksi debyytti albumiaan.

Ke 4.5 Anna Maria Häkkinen

Taiteellinen praktiikka, jossa voi olla guru itselleen ja toisille. Antautua healing hengitykselle, kosketukselle ja herkistymiselle – tanssia tulevaisuus.
Kuunnellaan musiikkia tanssien itselle ja toisille oraakkelin tavoin. Ihan vaan tanssi ja sen katsominen taiteellisena praktiikkana.

 

To 5.5  Emmi Venna: BODYMINDFUCK  

Päivän aikana harjoitetaan kehomielen kokonaisvaltaista nyrjäyttämistä eli bodymindfuckia. Työskentelyssä keskitytään kokemuksellisiin harjoitteisiin, joilla ruokitaan, häiritään ja peilataan kehon ja mielen toimintaa koreografisessa prosessissa. Harjoitteet antavat osallistujille tilaa tutkia koreografisen ajattelunsa ulottuvuuksia suhteessa erilaisiin kokemusta muuntaviin rajauksiin ja laajennuksiin.

 

Pe 6.5  Jarkko Partanen: Doing time – Esiintyjä dramaturgian luojana  

Työpajassa tutkitaan kuinka esiintyjä voi toimia dramaturgian luojana ja kuinka teoksen dramaturgiaa voidaan luoda näyttämöltä käsin.  Luvassa mm. räjäyttelyä, venyttämistä, nopeuttamista, unohtamista ja hajottamista.

 

kliinisestitodistettu021 copy

 

OLETKO KIINNOSTUNUT!

Haluatko inspiroitua ja inspiroida? Kokeilla uusia työtapoja taiteilijakollegoiden kanssa luovassa mutta paineettomassa ympäristössä? TOOLBOX hakee taiteilijoita ja esittävän taiteen ammattilaisia jakamaan, inspiroimaan, oppimaan ja häröilemään.

Lähetä LYHYT max puolikas A4 hakemuksesi (miksi haluat mukaan, millaisia työkaluja tarvitset) ja cv:si osoitteeseen sonya@urbanapa.fi  to 28.4 mennessä!!

HUOM! Labi maksaa 20€ ja osallistujien toivotaansitoutuvan koko viikoksi. Yksittäisiä päiviä ei ole mahdollisuus ottaa.

 

Come come, come one come all!

Tuoreimmat tapahtumat:

04.06.2018 Exchange

TOOLBOX #13

UrbanApa TOOLBOX on työpaja/labi , jonka tarkoituksena on saattaa yhteen taiteen eri alojen ammattilaisia. TOOLBOX tarjoaa alustan taiteellisten praktiikoiden jakamiselle, paineettomalle taiteelliselle työskentelylle ja yli genrerajat ylittäville kokeiluille. Kevään 2018 toisessa  TOOLBOXissa tools for art and life työskennellään elämän, taiteen ja näyttämöllisten avausten kanssa.  Jaamme taiteellisia (ja oikean elämän) praktiikoita, tutkimme, keskustelemme ja …

Lue lisää ►
25.05.2018 Mus!c

Ruskeat Tytöt X UrbanApa: SOLID GOLD

Tiukan kevään jälkeen UrbanApa ja Ruskeat Tytöt rantautuvat Putte’siin. Luvassa hikistä bailausta ja feminististä huutelua parhaassa seurassa. DJ Cute Cumber DJ Yeboyah Klubi on #StopHatredNow2018 - tapahtumaviikon päätösklubi. #THEFUTUREWILLBEDIFFERENT #THEFUTUREWILLBEFEMINIST

Lue lisää ►
14.05.2018 Exchange

#StopHatredNow2018

#STOPHATREDNOW – Valta ja muutos 14.-17.5.2018, Kiasma, Caisa, Ateneum ja Lavaklubi (For English see below) Taiteen kenttä tarvitsee työkaluja vastatakseen muuttuvan maailman tarpeisiin. #StopHatredNow on interkulttuurinen ja antirasistinen tapahtuma-alusta, joka luo uutta diskurssia moninaisuudesta. Usean taideorganisaation yhteistyönä toteuttama tapahtuma rakentaa positiivisessa hengessä keskustelua diversiteetistä, valtarakenteista, toiseudesta, representaatioista sekä antirasistisista strategioista. …

Lue lisää ►
09.04.2018 Exchange

TOOLBOX #12

INSPIROI JA INSPIROIDU! PASKAA JA TIMANTTIA! MITÄ TÄÄ ON MITÄ TÄÄ EI OO? UrbanApa TOOLBOX on työpaja/labi , jonka tarkoituksena on saattaa yhteen taiteen eri alojen ammattilaisia. TOOLBOX tarjoaa alustan taiteellisten praktiikoiden jakamiselle, paineettomalle taiteelliselle työskentelylle ja yli genrerajat ylittäville kokeiluille. Kevään 2018 ensimäisessä  TOOLBOXissa tools for art and life työskennellään elämän, taiteen …

Lue lisää ►