Skippaa sisältöön

UrbanApa

Yhteisö kulttuurille, taiteelle ja tapahtumille

UA TALKS

— alusta, joka tekee tilaa keskustelulle ja syventää ajankohtaisia taiteeseen ja kulttuuriin liittyviä aiheita.

Mikä on UA TALKS?

UA TALKS on alusta, joka tekee tilaa keskustelulle ja syventää ajankohtaisia taiteeseen ja kulttuuriin liittyviä aiheita – keskellä pandemiaa. Myöhemmin UA Talks siirtyy livekeskusteluiksi ja mahdollistaa ajankohtaisista aiheista keskustelun, jakamisen, kohtaamisen ja yhdessä ajattelun. UA Talksin ensimmäiset neljä kertaa julkaistaan podcasteina ja videoina, ja ne fasilitoi/toimittaa Olga Palo. Kielenä vaihtelevasti suomi ja englanti.

Kuuntele podcastia Spotifyssa.

Jaksot

UA Talks 1: Prekaari taiteilija ja muuttuvat työolot (FIN)

Millaisissa rakenteissa esittävän taiteen freelance-tekijä toimii vuonna 2021? Mitä on pakkoyrittäjyys ja onko se lisääntymässä?

Vieraina Teatteri- ja Mediatyöntekijöiden liiton työehtoasiantuntija Sami Hiltunen; koreografi ja UrbanApan taiteellinen johtaja Sonya Lindfors; sekä koreografi, W A U H A U S -kollektiivin jäsen ja Zodiakin hallituksen puheenjohtaja Jarkko Partanen. Keskustelun vetää Olga Palo.

Keskustelu on nauhoitettu joulukuussa 2020.

UA Talks 2: Kulttuurijournalismi (FIN)

Kenelle ja miksi kulttuurijournalismi on? Voisiko se auttaa löytämään toisenlaisia sivistyksiä? Entä miten se liittyy taiteen ja todellisuuden suhteeseen? Vieraana kriitikko, Kritiikki näkyy -hankkeen projektikoordinaattori Maaria Ylikangas. Keskustelun vetää Olga Palo. Keskustelu on nauhoitettu tammikuussa 2021.

UA Talks 3: NO NIIN-publication; Building a new platform; Love (ENG)

What is the art publication NO NIIN? How to start a new platform and how to work with friends? What has love got to do with art?

Guests: Artists and founders/editors of NO NIIN, Elham Rahmati & Vidha Saumya. The talk is hosted by Olga Palo. Recorded in January 2021.

UA Talks 4: Unelmien taidekenttä (FIN)

UA Talksin neljännessä jaksossa haaveillaan esittävän taiteen vapaan kentän tulevaisuudesta. Onko kentällä yhteisöllisyyttä, mikä rakenteissa mättää, entä mikä olisi ihanaa? Huom! Sisältää ratkaisuehdotuksia. Vieraina kulttuurituottaja Heidi Backström, tanssitaiteen opiskelija Sofia Charifi (TeaK) ja ohjaajantyön opiskelija Minna Lund (TeaK).

Keskustelun vetää Olga Palo. Keskustelu on nauhoitettu huhtikuussa 2021.