Skippaa sisältöön

UrbanApa

Community for culture, art and events

UA Miniresidenssit: Phan Nguyen

Tervetuloa Outo oloon!

24.2.2023

UA Miniresidenssit: Phan Nguyen

Demo, keskustelu, ulostulo – Phan Ngyuenin residenssijakso kulminoituu julkiseen tapahtumaan, jossa taiteilija jakaa prosessiaan ja työtään. Vapaa pääsy!

Voit myös varata itsellesi ajan kahdenkeskiseen esitykseen 22.2., 23.2. tai 25.2. klo 14–15.30 ja 16.30–18. Esitys on ilmainen ja siihen voi rekisteröityä ottamalla yhteyttä Phan Nguyeniin Instagramissa (@chere.amelia) tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen producer@urbanapa.fi.

Milloin: 24.2.2023 klo 17
Missä: Outo olo
Kieli: englanti

 

Phan Nguyen on Helsingissä asuva vietnamilainen kuvataiteilija. Phan lähestyy taidetta ja taiteellista tutkimusta autodidaktisella tavalla, ja hän työskentelee ensisijaisesti valokuvauksen, elokuvanteon ja kielten parissa.

 

Saavutettavuus:
Tilaan pääsee avustettuna pyörätuolin kanssa. Sisäänpääsyn yhteydessä on kaksi askelmaa, mutta tilassa on siirrettävä ramppi. Pääovi on 67 cm leveä. Lähin saavutettava WC on Dallapénpuistossa.

UA Miniresidenssit on UrbanApan uusi konsepti, jonka tarkoituksena on mahdollistaa jatukea taiteilijoiden ja taiteen tekijöiden työskentelyä pehmeällä, kevyellä ja yhteisöllisellätavalla. Ensimmäisessä vaiheessa miniresidenssejä pilotoidaan, mutta pidempiaikainen haave on tarjota tiloja laajemminkin taiteen käyttöön, rikastuttaa ruohonjuuritason työskentelyä ja laajentaa taidealan tukirakenteita.