Skippaa sisältöön

UrbanApa

Community for culture, art and events

UrbanApa & Klikki kollektiivi presents: Pienesti performatiivinen klubi-ilta

Klubi-ilta tanssijoille, taiteilijoille ja taiteen ystäville.

Klubi-ilta!

Pienesti performatiivinen klubi-ilta koostuu kahdesta osasta, joista ensimmäisessä päästään nauttimaan kollektiivin jäsenten esittämistä demoista. Toinen osa on varattu tapahtumaan osallistuneiden keskinäiselle kohtaamiselle klubi-illan merkeissä.

Kollektiivi sai alkunsa UrbanApan mentorointiryhmänä ja ryhmän yhteisenä toiveena on residenssijaksoissa syntyneiden demojen jakamisen lisäksi luoda yhteisöllisyyttä juhlistava klubi-ilta tanssijoille, taiteilijoille ja kaikille taiteen ystäville.

Illan aikana nähdään Emilia Ahopellon, Taru Ahon, Kiira Kilpiön, Tanja Kuurolan ja Ira Wuolteen demot sekä nautitaan dj Zezen ja dj Mojon biiteistä.

Pukukoodi: sunset palette.

Sisäänpääsymaksu: 7e + narikka 3,5e.

Aikataulu:
Ovet auki klo 19:00
Demot klo 20:00
Bileet!! klo 21:00 – 2:00

Mikä kollektiivi?

Klikki kollektiivi on kahdeksan eri taustaisen tanssitaiteilijan ryhmä, joka on muodostunut UrbanApa mentorointialustan kautta. Ryhmä pyrkii lisäämään tanssin kentän yhteisöllisyyttä ja tanssin saavutettavuutta sekä madaltamaan alan toimijoiden välisiä raja-aitoja. Kollektiivin ensimmäinen yhteinen ulostulo on Pienesti performatiivisen klubi-illan järjestäminen.

Support your local artist <3

Saavutettavuus

Esteetön sisäänpääsy Kuudennelle Linjalle tapahtuu Hämeentien puoleisesta sisäänkäynnistä. Tarkka osoite on Hämeentie 13 B (n. 50 metriä Siltasesta Hakaniemen suuntaan). Ovesta pystyy liikkumaan pyörätuolilla suoraan sisään ilman käännöksiä.

Esteetön WC-tila on lukollinen ja Kuudennen Linjan henkilökunta avustaa oven avauksessa. Liikuntarajoitteisen henkilön avustajalle pääsy tapahtumiimme on aina maksutonta.

Lisätietoa tulossa pian.

Eettiset ohjeet

Huomaathan, että UrbanApa on antirasistinen ja intersektionaalinen feministinen taideyhteisö ja -alusta, jonka tarkoituksena on edistää inklusiivista, moniäänistä ja feminististä taiteen tekemistä. Tutustuthan yhteisön eettiseen ohjeistukseen täällä: https://urbanapa.fi/ethical-guidelines/