Skippaa sisältöön

UrbanApa

Community for culture, art and events

Työkaluja inklusiiviseen, antirasistiseen ja feministiseen toimintaan

#StopHatredNow on interkulttuurinen ja antirasistinen tapahtuma-alusta, joka luo uutta diskurssia moninaisuudesta. Usean taide- ja kulttuuriorganisaation yhteistyönä toteuttama tapahtuma rakentaa positiivisessa hengessä keskustelua diversiteetistä, inklusiivisuudesta, valtarakenteista, toiseudesta, sekä intersektionaalisista feministisistä strategioista. Tapahtuma on suunnattu taide- ja kulttuuri-instituutioille, yksittäisille taiteilijoille ja toimijoille sekä kulttuurivaikuttajille, mutta kuka tahansa aiheista kiinnostunut on tervetullut mukaan keskustelemaan.

Tämän vuoden #StopHatredNow-tapahtuma pyrkii löytämään tapoja tulla yhteen ja aktiivisesti unelmoida tulevista – antirasistisista, feministisistä, moninaisista – horisonteista. Kuinka jatkaa normikriittistä unelmointia kriisin keskellä? Millä tavoin tämä kriisi voisi olla mahdollisuus muutokseen, mahdollisuus neuvotella luutuneita asetelmia uudestaan? Tänä vuonna tapahtuma keskittyy yhteisöön, nuoriin, organisointiin ja vastuun kysymyksiin. Tapahtuman tavoitteena on voimaannuttaminen, jotta kriisinkin keskellä ihmiset jaksaisivat aktiivisesti unelmoida ja luoda toivon näkymiä.

Vuonna 2021 #StopHatredNow tapahtuman toteuttavat yhteistyössä Caisa, Globe Art Point, Goethe-Institut Finnland, Helsingin kaupunki, Interkult ry, Kulttuuria kaikille -palvelu, New Theatre Helsinki, Punos ry, Taideyliopisto, UrbanApa sekä Zodiak – Uuden tanssin keskus

Info

Tapahtuman kielet ovat suomi ja englanti ja se pidetään virtuaalisesti Zoom-alustalla.

Tapahtuman striimiä voi seurata myös Facebookissa ja #StopHatredNow’n nettisivuilla.

Tapahtuma on kokonaisuudessaan maksuton.

Katso aikataulu ja lisätiedot täältä.