Skippaa sisältöön

UrbanApa

Community for culture, art and events

TYÖKALUJA INKLUSIIVISEEN, ANTIRASISTISEEN JA FEMINISTISEEN TOIMINTAAN

#StopHatredNow on interkulttuurinen ja antirasistinen tapahtuma-alusta, joka luo uutta diskurssia moninaisuudesta. Usean taide- ja kulttuuriorganisaation yhteistyönä toteuttama tapahtuma rakentaa positiivisessa hengessä keskustelua diversiteetistä, inklusiivisuudesta, valtarakenteista, toiseudesta, sekä intersektionaalisista feministisistä strategioista. Tapahtuma on suunnattu taide- ja kulttuuri-instituutioille, yksittäisille taiteilijoille ja toimijoille sekä kulttuurivaikuttajille, mutta kuka tahansa aiheista kiinnostunut on tervetullut mukaan keskustelemaan.

Tämän vuoden #StopHatredNow-tapahtuma pyrkii löytämään tapoja tulla yhteen ja aktiivisesti opetella rinnakkaiseloa, joka on antirasistista, feminististä ja moninaista . Kuinka jatkaa työskentelyä kohti yhdenvertaisuutta ja moninaisuutta kriisien keskellä? Millä tavoin kriisit voisivat edistää luutuneiden asetelmien uudelleen neuvottelua? Tänä vuonna tapahtuma keskittyy yhteisöön, yhteistyöhön, toimintaan, kestävyyteen ja vastuun kysymyksiin. Tapahtuman tavoitteena on voimaannuttaminen, jotta kriisienkin keskellä jaksaisimme aktiivisesti unelmoida ja harjoittaa rinnakkaiseloa.

Vuonna 2022 #StopHatredNow tapahtuman toteuttavat yhteistyössä mm. Caisa, Frame, Globe Art Point, Goethe-Institut Finnland, Helsingin kaupunki, MiklagardArts, Kulttuuria kaikille -palvelu, New Theatre Helsinki, Punos ry, Taideyliopisto, UrbanApa sekä Zodiak – Uuden tanssin keskus.

INFO

Tapahtuman kielet ovat suomi ja englanti. Suurin osa alustan tapahtumista järjestetään virtuaalisesti Zoom-alustalla.

Tapahtuman striimiä voi seurata myös Facebookissa ja #StopHatredNow’n nettisivuilla.

Tapahtuma on kokonaisuudessaan maksuton.

Tämän vuoden ohjelma on ulkona nyt.

Ohjelman löydät kokonaisuudessaan sivuilta www.stophatrednow.fi 

OHJELMA

Ohjelma on ulkona nyt. Katso koko ohjelma osoitteesta www.stophatrednow.fi

Pidätämme oikeuden muutoksiin. Koko ohjelma on ilmainen.