Skippaa sisältöön

UrbanApa

Community for culture, art and events

TYÖKALUJA INKLUSIIVISEEN, ANTIRASISTISEEN JA FEMINISTISEEN TOIMINTAAN

#StopHatredNow on interkulttuurinen ja antirasistinen tapahtuma-alusta, joka luo uutta diskurssia moninaisuudesta. Usean taide- ja kulttuuriorganisaation yhteistyönä toteuttama tapahtuma rakentaa positiivisessa hengessä keskustelua diversiteetistä, inklusiivisuudesta, valtarakenteista, toiseudesta, sekä intersektionaalisista feministisistä strategioista. Tapahtuma on suunnattu taide- ja kulttuuri-instituutioille, yksittäisille taiteilijoille ja toimijoille sekä kulttuurivaikuttajille, mutta kuka tahansa aiheista kiinnostunut on tervetullut mukaan keskustelemaan.

Tällä kertaa #StopHatredNow’ssa kylvetään muutoksen siemeniä sekä kitketään esteitä inklusiivisemman ja intersektionaalisemman taide- ja kulttuurikentän tieltä. Kuinka tasa-arvo- ja yhdenvertaisuustyö voidaan nostaa kaiken toiminnan keskiöön? Minkälaisin työkaluin tuotetaan aiempaa saavutettavampaa kulttuuria?

#StopHatredNow’n tuottavat tänä vuonna yhteistyössä Catalysti, Globe Art Point, Goethe-Institut Finnland, Helsingin Kaupunki, Kiila ry, Kulttuuria kaikille -palvelu, Kulttuurikeskus Caisa, MiklagårdArts, Opetus- ja kulttuuriministeriö, Suomalais-norjalainen kulttuuri-instituutti, Suomen Benelux-instituutti, Taideyliopisto, Taike, UrbanApa ja Zodiak – Uuden tanssin keskus.

INFO

Tapahtuman pääkielenä on englanti, mutta osa ohjelmasta järjestetään suomeksi. Käytetty kieli on merkitty ohjelmaan jokaisen tilaisuuden kohdalle erikseen. Osa ohjelmasta tekstitulkitaan – myös tämä on merkitty ohjelmaan selkeästi. Löydät ohjelman kokonaisuudessaan #StopHatredNow’n nettisivuilta.

 

Ohjeita Zoomiin

Varmistaaksesi, että Zoom toimii laitteellasi mahdollisimman hyvin, suosittelemme, että päivität sovelluksen tai lataat sen viimeisimmän version. Sovelluksen perusversio on maksuton.

Jos et jostain syystä pysty seuraamaan webinaaria Zoomissa, voit seurata tapahtuman striimiä #StopHatredNow’n Facebook-sivulla: www.facebook.com/stophatrednow

 

Striimi

Tapahtuma striimataan Facebookiin sekä #StopHatredNow’n nettisivulle.

 

Tapahtuma on kokonaisuudessaan maksuton.