Skippaa sisältöön

UrbanApa

Community for culture, art and events

UA Miniresidenssit: Bruno Zambrano

Tervetuloa MIFiin!

11.11.2023

UA Miniresidenssit: Bruno Zambrano

Demo, keskustelu, ulostulo – Bruno Zambranon residenssijakso kulminoituu julkiseen tapahtumaan, jossa taiteilija jakaa prosessiaan ja työtään. Vapaa pääsy!

Bruno Zambrano käsittelee omakohtaisia kuuluvuuden ja kuulumattomuuden tunteita suhteessa toiseen kotimaahansa Meksikoon. Miltä tuntuu olla meksikolainen, joka on asunut koko ikänsä Suomessa, eikä ole täysin omaksunut toisen kotimaan kieltä ja kulttuuria? Työssään Bruno lähestyy omaa kahtiajakoisuutta kahden maan välillä, kaipuuta jota ei voi täysin korjata, kaipuuta oman perheen luokse. Hän lähestyy omakohtaisesti näitä tunteita, jotka ovat niin monelle toisen polven maahanmuuttaneille tuttuja. Samalla näissä tunteissa on myös jotain universaalimpaa, kaikkien jakamaa halua kuulua jonnekin. Työskentely keskittyy tanssin, videon ja äänen yhteispeliin. Zambrano tutkii miten kaipuun kokemusta voi visualisoida.

 

Milloin: 11.11.2023 klo 16:00
Missä: Musem of Impossible Forms
Kieli: Englanti & suomi

 

Bruno Zambrano on helsinkiläinen tanssitaiteilija. Häntä kiinnostaa videon ja äänen kanssa työskentely ja sen liittäminen tanssipraktiikkaan. Zambrano pohtii töissään kuuluvuuden tunnetta ja kulttuurien välissä elämistä. Hän lähestyy työskentelyssään tunteitaan ja kokemuksiaan vilpittömästi, leikkisästi ja herkästi.

 

Accessibility

Tilaan pääsee hissillä, matkan varrella on kynnyksiä, korkeimmat 4 cm. Vessaan ei ole kynnystä, mutta se ei ole riittävän tilava pyörätuolille. Lähin saavutettava vessa on Kontulan metroasemalla.

 

UA Miniresidenssit on UrbanApan konsepti, jonka tarkoituksena on mahdollistaa jatukea taiteilijoiden ja taiteen tekijöiden työskentelyä pehmeällä, kevyellä ja yhteisöllisellä tavalla.