Skippaa sisältöön

UrbanApa

Community for culture, art and events

UA Miniresidenssit: Lauri Lohi

Tervetuloa Virgiiniaan!

28.1.2023

UA Miniresidenssit: Lauri Lohi

Demo, keskustelu, ulostulo – Lauri Lohen residenssijakso kulminoituu julkiseen tapahtumaan, jossa taiteilija jakaa prosessiaan ja työtään. Vapaa pääsy!

Ottaja/The Taker on galaksienvälinen inkvisiittori, avaruudesta kotoisin oleva cowboy, joka on lähetetty meidän planeetallemme maanpakoon. Valitettavan virheen takia hänen täytyy nyt yrittää oppia länsimaisen ihmisen suhde ottamiseen ja vastaanottamiseen. Ensimmäinen cowboyn tapaama olento on… kala.

Toisen valitettavan virheen takia cowboylla on myös ei-verbaali eläimen pää, ja hänen on ensin opittava ruumiinkielen taito. Ottaja/The Taker haluaisi vain löytää paikan, johon kuulua.

Liity Ottajan seuraan performatiivisilla teekutsuilla ja seuraa, kuinka hän ottaa seikkailunsa ensimmäiset huterat askeleet 28.1. Virgiiniassa.

PS. Tapahtumassa tarjotaan oikeasti teetä. Osallistujia kehotetaan lämpimästi pukeutumaan tavalla, joka ei ole heille ominainen. Hassut hatut!

Milloin: 28.1.2023 klo 16–16.30
Missä: Virgiinia
Kieli: englanti
Huomioitavaa: esitys sisältää vapaaehtoisia ja pehmeästi osallistavia osia

Lauri Lohi (they/them, hen/den) on muunsukupuolinen esiintyjä, tekijä ja graafinen suunnittelija. Pääasiallisesti itseoppineena taiteilijana Lauri inspiroituu erityisesti absurdista komediasta, queer-yhteisöistä, fantastisista otuksista sekä intersektionaaliseen feminismiin nojaavasta, holistisuuteen pyrkivästä fasilitioinnnista. Lohen liikepraktiikat nojaavat vahvasti sekä nykytanssin että katu- ja klubitanssikulttuurien liikekieliin.

Juuri nyt häntä kutkuttelee 3D- taide, animaatio, top-surgeryt, multiverset, The Sims, kommunikaatiotaidot ja käsilläseisonta.

 

Saavutettavuus:
Tila ei ole saavutettava. Tilassa on sukupuolineutraalit WC:t.

 

UA Miniresidenssit on UrbanApan uusi konsepti, jonka tarkoituksena on mahdollistaa jatukea taiteilijoiden ja taiteen tekijöiden työskentelyä pehmeällä, kevyellä ja yhteisöllisellätavalla. Ensimmäisessä vaiheessa miniresidenssejä pilotoidaan, mutta pidempiaikainen haave on tarjota tiloja laajemminkin taiteen käyttöön, rikastuttaa ruohonjuuritason työskentelyä ja laajentaa taidealan tukirakenteita.